szamitogepbizomanyi.hu

Laptop felvásárlás

LAPTOP FELVÁSÁRLÁS, BESZÁMÍTÁS, CSERE, HIBÁS ÉS ÚJ - HASZNÁLT KÉSZÜLÉKET EGYARÁNT

ITech szervizünk leadhajtja régi laptopját, mi felvásároljuk, beszámítjuk, cseréljük vagy megjavítjuk. Lehetősége van használt vagy új, hibás és működő laptop felvásárlására.

Hibás laptop felvásárlás

Azonnal készpénzben fizetünk laptopjáért

Amennyiben jelenlegi laptopjára már nincs szüksége, úgy elhozhatja készülékét azonnali készpénzes felvásárlás céljából. Ilyenkor az ITECH szerviz előzetes árajánlatot ad a felvásárolandó masina értékére vonatkozóan ( lehet alkudni ) , majd rövid bevizsgálás után azonnal fizetünk készpénzben és meg is történik a felvásárlás.

Amennyiben a bevizsgálás során valamilyen Ön álatal nem ismert vagy nem említett hibája is van a készüléknek, akkor is lehet szó a laptop felvásárlásáról, de a kialkudott árat ez befolyásolhatja. Példáúl ha valaki esküszik, hogy tökéletes a laptop kijelzője és mégis kiderül, hogy foltos, pixelhibás vagy egy picit betört akkor az értékcsökkentő tényező ugye. 

Kérjen árajánlatot régi, megunt vagy rossz laptopja felvásárlásra, lehet sérült, törött, hibás, javított, használt vagy új, garanciális vagy garancia nélküli

Ha nincs szüksége elavult - régi, megunt, lecserélt laptop készülékére, nálunk pénzt csinálhat belőle! Szervizünk felvásárol új, használt, hibás, javíthatatlan, sérült, törött laptopot, notebookot, netbookot, márkától és típustól függetlenül, készpénzért, azonnal, de cserélhet is velünk laptopra, tabletre vagy TV-re egyaránt.

Céges vagy közintézmények selejtezéseiben is tudunk segíteni. Sok laptop parkot leszereltünk már és újraépítettünk. Küldje át a laptop listát és kedvező árajánlatot adunk régi céges laptopjaira, hibás notebook készülékeit is felvásároljuk. Hívjon most: +36703172518

Laptop beszámítás

Ha nálunk vásárol használt laptop készüléket beszámítjuk hibás notebookját a vételárba.

Keresse meg melyik tetszik Önnek katt ide: Használt notebook féláron!

Gyakori kérdéek laptop notebook felvásárlás során

Hibás laptop tablet felvásárlás, KP azonnal!

A felvásárlandó készülékekre adott előzetes árajánlataink az akkor tapasztalható állapotra érvényesek. Amennyiben később szeretné az eladást megvalósítani, úgy újabb árkalkulációt kell végeznünk. Az előzetes árajánlat minden esetben ingyenes.

Mi lesz az adataimmal?
Ha van lehetősége személyes adatait otthon mentse lenne, még mielőtt behozza a szervizbe a laptopot, mert előfordulhat, hogy a bevizsgálás során újra kell telepíteni az OS- t és ez adatvesztéssel is járhat, ha ezt előre nem jelzi.
Ha Ön ezt nem tudta otthon elvégezni kollegáink ebben is tudnak segíteni.

Mennyi ideig tesztelik le a felvásárolandó terméket?
A tesztelési folyamat 10-15 perctől akár 1-2 óráig is terjedhetnek. A tesztelés időtartamára Önnek egy szervizmunkalapot adunk arról, hogy készüléket üzletünkben leadta tesztelésre. 

Vigyem a papírokat is?
Ha az ön készülékén még van érvényes jótállás, akkor szükség van a garancia jegyre és a fizetési bizonylatra is. Ha ezek nincsenek meg az sem gond, de ebben az eseteben nyilván kevesebb a felvásárlási ár is. 

Van lehetőség hiányos vagy hibás laptopok, notebookok felvásárlására, cseréjére és beszámítására is.

Hibás gép felvásárlásában laptop szervízünk áll ügyfeleink rendelkezésére. Bizonyos esetekben működésképtelen notebook készülékeket is fel tudunk vásárolni, azonban ilyenkor az ajánlott ár jellemzően alacsonyabb, mint egy működő készülék esetében

Új laptop egyidejű vásárlása esetén kollégáink általaban kedvezőbb árat tudnak ajánlani az Ön használt laptopjáért (beszámítás), mintha csak szimplán el szeretné adni (felvásárlás), ám nem feltétel, hogy Ön új készüléket vásároljon.

Amennyiben a felvásárlással kapcsolatban kérdése merül fel forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

+36703172518

There are no products matching the selection.

szamitogepbizomanyi.hu